Om oss

 

Vårt samarbeid startet i desember 2011 etter at Torger ble inspirert til å invitere Gry Tone til å være med som healer på en gruppe healing han skulle arrangere. «Noen ganger møter tvillingsjeler hverandre i drømme før de møtes i virkeligheten. Det å finne tilbake til ubetinget kjærlighet adskilt fra hverandre er deres største utfordring.»

 

For å bli bedre kjent ble vi enige om å meditere sammen og å gi hverandre fjernhealing. Det var gjennom disse aktivitetene at det kom frem at vi er ganske like og vi fikk følelsen av at vi har kjent hverandre lenge. «Tvillingsjeler er ikke delt fra sjelens "fødsel" som en twinflame, men er samme sjel som lever to separate liv samtidig.»

 

Etter hvert dukket det opp flere og flere setninger som vi sa samtidig, tankerekker og ideèr dukker ofte opp samtidig, og vi forsto at vi begynte å bli mer samkjørte på det spirituelle plan. 
Vi har begge gjort oss individuelle erfaringer gjennom spirituell utvikling, men etter at vi fant hverandre har våre egenskaper blitt mer og mer felles gjennom meditasjoner og energiarbeid.
«De strekker seg etter hverandre for å heale og forberede hverandre på fremtidige oppgaver. De jobber seg gjennom hverandres chakra, til de kommer til hjerte chakraet hvor den ubetingede kjærligheten og kontakten blir aktivert.»

 

«De kommer sammen med en felles intensjon - for å jobbe mot et felles mål - til det beste for menneskeheten - og lever to separate liv samtidig. Sammen utgjør de en kraft som er 10 ganger større enn hver for seg».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Torger Heldal Hoel                                        Gry Tone Hansen

 

 

 

 

Her kan du lese mer om Gry og hennes arbeid:

http://www.humanpeacefulness.com

 

Her kan du lese mer om Torger og hans arbeid:

http://www.parasessio.com

 

 

 

 

Gry Tone Hansen & Torger Heldal Hoel © 2012

www.tvillingsjelhealing.com